Soteskarski Izleti

Ta izjemna aktivnost združuje plezanje z tehnikami divjih voda z namenom da odkrijete čudovita in najbolj skrivna okolja, katerih se ne bi mogli naužiti na noben drug način.

Sušec

Prelepa soteska, popolna za začetnike kot za družinsko pustolovščino. Raziskujte dih jemajoče naravne kulise z zabavnimi tobogani, skoki in spusti z vrvmi, ki so prijazni in razburljivi. Mogočih je nešteto možnosti in z rastjo suverenosti v takšnem okolju, lahko nadgradite svoje izzive.

Fratarica

Ta čudovita soteska srednje težavnosti je primerna za vse, ki so soteskanja navajeni in uživajo v plezanju, planinarjenju in vrvnih tehnikah. Tako, da bodite pripravljeni na spuščanje po vrvi z vrtoglavih slapov na izletu, ki vašega vznemirjenja ne bo pustil na miru.

Predelica

Soteska višje srednje težavnosti vas sigurno ne bo razočarala! Fantastična pustolovščina z veliko zabavnih spustov z vrvjo, skokov in plavanja. Predeličini smaragni tolmuni in čudovite kulise vas čakajo! Na kratko, nepozabna pustolovščina za tiste, ki jim adrenalina nikoli ni dovolj.

Globoški Potok

Ta napreden izlet s soteskanjem zahteva fizični napor in vzdržljivost. Zato je odlična izkušnja za ljudi, ki uživajo v aktivnosti večji del dneva, pridobivanju celovite telesne vadbe in premikanju svojih fizičnih in mentalnih meja. Ste pripravljeni na izziv?